Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten belyser självinsikt och mognad. Den utmanar synen på styrka och lyfter fram sårbarhet och ödmjukhet som styrkans kärna.


Mannens resa till insikt



Mannen
sedan urminnes tider
kämpar för att finna ett balanserat liv
driven av ett begär
likt en superman

Med medfödd auktoritet och saknad ödmjukhet
en svår kombination
visar sig nästan nästan omöjlig
inte helt fritt från komplikationer

Vägen
stenig och motig
men han lär att sänka graden
att erkänna svagheter som styrka
där motståndets stora stenar smulas sönder av sig själva





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-05-04 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP