Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


älska mig

ingen av de
kvinnor som
fåfängt älskade mig
i min ungdom
fick nåt gensvar

åh vilka fina tjejer

och jag
fattade inte




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-04 10:08



Bookmark and Share


  AKT VIP
Eftertankens kranka blekhet?! Förresten har du hört var Poeternas bok tog vägen? Har jag missat något?
2024-05-04
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP