Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Snitslad bana

Det finns en snitslad bana,
den går du på just nu.
Mekaniskt och av gammal vana,
flänger du runt som ett jehu

Du följer med de andra fiskarna i strömmen,
tappar greppet och saktar in stegen.
Var finns modet att utforska drömmen?
att gå den väg som bara är din egen?




Bunden vers (Rim) av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-04 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP