Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du kloka uggla

borde stå på händerna
och hjula omkring
medan jag avfyrar raketer
men superdeppad
hade avlivat många katter
eftersom
jag inte kunde klippa
klorna på en del
eftersom de rädda
för människor
och måste lindas in
i ett täcke

visst är det en lättnad veta
kloklipperskan inte fått
mina sms för hon bytt
från Telia de är svindyra
nu ska de även ta betalt
för mailadressen
inte nog med banken
som debiterar sina avgifter
varje månad
..undrade över det
okända numret
skrev som kloklipperskan
ringde numret
och fick förklaringen.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-05-04 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP