Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


IDF`S ARRANGERADE MASSAKER 7 OKTOBER 2023

De tidigare israeliska terror organisationerna
Etzel, Haganah, Palmach och Lehi fr 1948
som genomförde upprepade massakrer mot
palestinska civilbefolkningar Deir Yassin
massacre 9 april 1948 Nakba april-maj 1948
mfl,(Sternligan)
har som sionistiska terrorceller inlemmats
i den Israeliska försvarsmakten (IDF) vilken
av internationella brottmålsdomstolen (ICC)
legitimerats som en terrorgrupp där kriterier
för terror stämpeln är verifierad genom dess
historik inte minst i det seglivade folkmordet
på palestinier mellan 1948-2024.

Det finns även graverande teorier av att IDF
själva arrangerade sjunde oktober massakern
med infiltrering av Hamas agenter för att ge
Netanyahu legitim dispens attackera Gaza,
och genomföra den slutgilltiga lösningen på
palestinakonflikten som de inte lyckades full-
följa i Nakba 1948.

-
Edit: Det fanns ingen checkpoint 7 okt-23
så det var bara fritt fram för Hamas som
riggat av IDF.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-05-04 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP