Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ryggrad/ryggrad

 

 

ryggrad/ryggrad
en ryggrad är 
cynisk
av betong
cynisk
som en ryggrad
av betong
den är inte
ett altare
allt hänger på dig
du måste sluta nu
inte vara
så cynisk
nej inte
så cynisk
det finns blommor
inuti cyanidkapslarna
man måste
bara våga
leta

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Sonett) av Androiden VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-05-04 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP