Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bläddrade i boken då skrev 2016


öppnade boken 2016


din Senruy
Fibblar sopade till
på det svarta under mattan
dolda inkomster

----

Tröttheten släckte min lampa
bäddade min säng
vaknade till koltrastens svajande sång
tältdukens loja vinkande
det svaga suset från björkens
gröna hängen
vände min kudde
somnade om
långt bortifrån kom
det svaga ekot
ur märkligheten

anm. funnit den försvunnit
tursamt har manuset kvar i boken
och många flera

tack för idag klokuggla
apropå den som talar
ur andras mun
känner eder inte




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-04 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP