Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


I min rabatt

I min rabatt ryms alla färger,
vackert gult, grönt och violett.
Slumpen får styra, inget jag väljer,
vildvuxet eller dämpat, allt känns rätt.

Varje frö som sätts får tid att gro.
Jag vattnar jorden för vätskebalans.
Nu växer plantorna till, i lugn och ro,
klorofyllet fylls på och ger livet en chans.




Bunden vers (Rim) av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-04 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP