Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

publicera till mig själv / publicera till andra

 

om nåt råkar tilltala till någon
är väl det bra

annars kanske jag bara skriver av mig

och jag vet inte vara diamanterna kommer
så att vara trogen läsare

kanske du får kämpa dig igenom, till dig, ointressant information

så jag tänkte hur kan man inte tro på gud?

jo om man är riktigt ostabil, frågar man säg det

hur fan kan folk gå runt och inte tro på gud

för dom gör det




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Page Goldenboy VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-05-04 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP