Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ref till samma rubrik 2022 0614 klokuggla


skräckkabinett


om det var spöktåget
fullt med passagerare
som fick mig att vakna
vore det helt naturligt
satte på värmen
för rummet var isande kallt
kikade genom dunklet
fann det var inte
alla helgonens natt
och det ska sägas
minnet mitt det är intakt
Alla gastar vårda edert
vidriga språk
men det står väl inte
i eder makt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 16 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-05 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP