Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgebroder

Dem säger ”sista gången nu”
Jag äger situationen
Jag nickar och ler
De säger ”nåt hemskt kommer att hända”

Våren skrider sakta fram
Hon säger ”jag lämnar dig här nu”
Jag vet att jag inte klarar mer,
men säger modigt ”ja”

De säger ” sorgen måste delas,
annars blir den alldeles för stor”
Gullvivor blommar för fullt på Djursholms begravningsplats
Sista dagars heliga är definitivt det sorgligaste budskap en kyrka kan ha

Våren kväver
Allt smälter
Ensamheten lyser
Och dem bara skriker
”Jag klarar mig inte om ni dör, fattar ni inte det”




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-05-05 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP