Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


godmorgon klokuggla


hårdkokt


steg på reservtåget
löste biljett för några
timmar till
vaknade av ett flåsande i mitt öra
det var Sotis som krävde
uppmärksamhet
Efter kaffe och smörgås
började livsandarna vakna
det hårdkokta ägget
återbördades till kylen
där det får vila
till en annan gång

dagen väntar även om
solen inte alltid skiner
dagen ändå full av möjligheter
om vi nalkas den varsamt
slår den ut i blom
ha en underbar dag
det förtjänar du
Peter Pan

Tingeling







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-05 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP