Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tidlös vy



Där allt
smälter samman

I soldis
och mildaste
blått

Ska glittrande
vågors
silverstånk

Föreviga tidens
gång




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-05 09:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Evigheten kommer att nås av alla. Frågan är vilken sida av den man hamnar på.
Det bestämmer man här och nu.
2024-05-05

  Kungskobran VIP
Fantastisk bild och dikt, bokmärkes.

Evigheten kan inte nås, om den kunde nås så finns den inte
2024-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk titel på en fantastisk dikt!

Vid ett tillfälle, i Hemlingby, Gävle kåserade jag över detta med tidlöshet. Det var i samband med ett klipp jag filmade med mobilen.

En äng. En lada. Jag tänkte att så här har det säkert sett ut i 200 års tid. Där tog jag kanske i lite, men det handlar om kontentan.
2024-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP