Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kappvändaren


solen visar sig en stund
då molngubbar viker ihop
sin gråkappa för i nästa sekund
skaka ut den igen

förlora inte det goda humöret
det finns inget dåligt väder
en fördel dock en vändbar kappa
den ger trygghet i alla väder

den hjälper dig även
då du står i talarstolen
försöker överrösta bruset
och göra din röst hörd













Övriga genrer (Satir) av morgonstjärna VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-05 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP