Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ond

jag är inte fet
nu bara lönnfet
ytlig?
hackern som kapat
mitt wordpress
påstår att jag är ytlig
men gals and pals:
han är ond
kanske korkad
kanske landa
som hackat mig

vem skulle det
annars vara?




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-05-05 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP