Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den trötta vandraren



Den trötta vandraren söker en paus
men viloplatser finns ej
inte ens för en tankepaus

Under resans tunga gång
utmattad
sliten
svag
han lägger sig på stigen
där marken sjunger med hjärtats slag

Där i det lilla
fullt av liv
där grönskans nyanser smittar av
till ny styrka
nytt driv




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-05 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP