Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ADIOS, AMIGOS!

Mina dagar här är räknade

Så jag tackar väl för mig

och beklagar att jag ställt till bråk

att det blivit ett ståhej

omkring mig och omkring min person

Det får bära eller brista

men snart finns det ingen mer pardon

utan bara ett slags lista...

 

LARZ GUSTAFSSON 5/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2024-05-05 13:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bättre fly än illa fäkta.
2024-05-05

  Vindsvala VIP
Tråkigt att det ska behöva bli så!
Kanske bättre att lämna. Det har urartat mycket sista åren med poeter.se
2024-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP