Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack alla ni som stått med mig! Och ni andra: Försök att förlåta!


BANDET KAN INTE BACKAS

Bandet kan inte backas 

Väskorna måste packas

Nu är det slut på en era

Det måste jag acceptera

Tack för det fina längs vägen

Vännerna i alla lägen

Kan inte spola tillbaka

Vägen är det enda raka

 

Kunde jag göra allt ogjort

av allt det som blivit fel

skulle jag göra det genast

skulle jag göra MIN del

Men nu har tidens tand gnagit

Timglaset vänts än en gång

När syndens makt har bedragit

känns hela världen för trång

 

LARZ GUSTAFSSON 5/5 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-05-05 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP