Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN SAK TILL

Jag vägrar att rösta i EU-valet!

Jag gick faktiskt aldrig med

Jag vägrar att rösta i EU-valet!

Det är mitt raka besked

 

Jag kan alla argumenten

så gör eder icke besvär

Man urholkar fundamenten

men det gäller inte här

 

Jag vägrar att rösta i EU-valet!

Det är mitt prerogativ

Jag vägrar att rösta i EU-valet!

Jag väljer inte död, utan liv!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-05-05 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP