Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KAI MARTIN

Kai Martin sjöng

att han inte dansar

Jag skriver att jag inte läser

Jag vägrar att ta del av sådant

som hånar, spottar, fräser

Så ni som försöker komma åt mig

är ute i ogjort väder

En dag ska ni stå inför Gud helt nakna

utan kejsarens nya kläder

Jag vill inte såra någon

Inte heller skrämmas

Men när vi nått den yttersta domen

får vi se vilka som får skämmas

 

LARZ GUSTAFSSON 5/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-05-05 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP