Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maskrosgalopp klokuggla


grevens minut ryckte
alla maskrosor
en soppåse knökafull
Måste ta bakom tomten
nästa vecka då det inte regnar
fröna flyger som bekant
jorden lucker efter regn

imorgon dags
med vattenträning




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-05-05 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP