Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

Rädd på riktigt.

Raderar 5 tidigare ''skriva av mig dikter'' från idag senare, säg vad du vill

Mor vet inte bäst. Mor är korkat.  M i n  mor är korkat.

En mors kärlek? Skojar du, motverkar mig.

Beteende jag mer och mer oberäkneligt.

Så idag har jag i kontakt med ett amerikanskt internet förlag om att publicera min kortnovell som inte är färdigskrivet ännu

Och jag har sån inre press och stress jag exploderar av ångest ilska och rädsla

Jag hade en terapeut säga till mig att rädsla var en kombination av känslor

Vi gick aldrig djupare i det, men för det mesta har det bara konfunderat mig

Så arg, orolig, rädd, och PLÅGAD YTTRE OCH INRE MIG

a soul in torment

a soul in disintegration

jag fan anmälde redaktionen idag för att inte svara på mina viktiga frågor - på redaktion anmälningar

så fatta, sånt... händer

och jag får försöka chatta med jourhavande präst

och kanske raderar detta

Rädd. Ja va fan ska man säga. Somnar av oro är ett annat sätt. Och det är ganska ovanligt.




Fri vers av Page Goldenboy VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-05-05 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP