Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill le åt att jag andas

Vill skapa nya drömmar
och känna att jag lever

Få uppleva lycka, glädje
och le åt att jag andas

Se andras kärlek utan
att hjärtat går sönder

Fyllas av harmoni och
skratta som alla andra

Blicka ut över havet och
få fina minnen att vårda

Titta upp på stjärnorna
och äntligen känna frid




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-05-05 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP