Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns en film med en svärdbärare som skall vinna över andra svärdbärare och så uttala repliken gång på gång 'There can be only one'. Om det bara fanns en människa kvar på jorden kunde han gå och dränka sina sorger i havets dju


Nä, nu ä jag trött på hela skiten






Låt de svarta
hålen i rymden
dammsuga hela det

oändliga samt eländiga
universum på alla
himlakroppar, stjärnor, planeter,

månar, meteoriter, alltsammans
som utgör materia
och antimateria. Sedan

kan de tävla
om att sugas
in i varandra.

Ett alternativ är
förstås att ge
alla stridstuppar varsin

kudde och sättas
i land på
en tom ö.

Där kunde de
sedan ha kuddkrig
och sedan kunde

segraren ropa ut
repliken, 'There can
be only one'.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-06 00:10



Bookmark and Share


  ULJO
Magnifik frågeställning
2024-05-06

  La Magnólia VIP
Mycket bra fråga. Kan något bli större än oändligt ?
2024-05-06

  lodjuret/seglare VIP
Fråga till programmet 'Fråga Lund', hur kan vetenskapen låta någon säga 'Universum är större, mycket större, än vi hittills har trott'. Samtidigt som alla vet att det är oändligt. Oändligt mycket större än oändligt?
2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP