Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


underverk

jag är den ende
ni verkligen vet
som verkligen
vet vart det
kommer till ett slut
jag längtar
och trånar
kärleken till Gud
kan ingenting
paja för mig
igår var jag
återigen med om underverk
och jag är säker på
att det blir färdigt
då jag kommer ihåg
vad det var
för grej
underverket bestod utav




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-05-06 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP