Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SIONISMENS TOXISKA HYBRIS

Världen bör ta ner de där zionisterna
på jorden och förklara för dem som
är toxiska av hybris att det inte finns
något utvalt folk som står över världs-
liga lagar och att inget folk är förmer
eller mindre i sin existensiella rätt.



-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2024-05-06 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP