Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

godmorgon klokuggla

måndagsmorgon vaknade före larmet
sovit som stenen
invirad med filt varma kläder
blev våt av regnet igår då jag
ryckte maskrosorna
ska bli gott krypa ner
i det varma vattnet
ha en god frukost :)

..bu nu får Sverige vara
beredd på sabotage för
vi stöder Ukraina
och Kinas skorstenar spyr ut
svart rök
de bygger flera kolkraftverk
Alla diktaturer sig lika

de går över lik

Då klagomuren öppnat mun
Indien även en miljöbov
i kampen att växa inte enbart
en kryllade folkmassa
även på världsmarknaden
frotterar sig med Putin od
de importerar rysk olja







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-05-06 05:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP