Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självpruttande kalsonger




Just när han böjde sig ner för att rensa potatislandet
dök grannen upp för att kasta bollen till hundens förtjusning.
Han pruttade så högt att frun - när hon fick reda på saken -
sa att han borde skaffa sig ett par självpruttande kalsonger
i stället för att skämma ut sig så.

-Det var ju hunden, svarade han.

Och förresten, va menade hon med det ?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-05-06 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP