Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hälla ättika i sin dotter och låsa in henne




-Nej då inte alls.

Hon är dum i huvet, vet om det
och torterar därför sig själv.

Så är det med den saken.

Det är lite märkligt, det kan vi hålla med om,
ty hennes fem syskon är det ju inga fel på.



Resultat :


"Nu visar en stor rättspsykiatrisk undersökning att ingen av dem lider av en allvarlig psykisk störning.

Paret kommer därför troligtvis att dömas till fängelse".

8 år.

"Socialtjänsten hade tidigare larmats flera gånger om att något inte stod rätt till i familjen – men inget hände. Flera olika samhällsinstanser och en privatperson ska vid minst fyra tillfällen ha slagit larm till socialtjänsten i den skånska kommunen och höstterminen 2022 var flickan i skolan bara fyra gånger".


Är det fullständigt omöjligt att kunna tänka sig att
både vara psykiskt störd och få ett fängelsestraff ?

Fråntar det en människa ansvaret för hennes egna handlingar
om hon anses vara psykiskt störd ?

Putin riskerar fängelse - om han lever och tas om hand.
Ser vi honom som psykiskt frisk så är det nåt allvarligt
fel på hela rättstänkandet.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-06 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP