Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tillbakablick


Längtar ut
någonstans
nära kust
och hav

Vill ha
sikten fri
en
underbar dag

Längtar
vingars flykt
att
sväva ut

Högt
i skyn över
skummande
våg

För
att sedan
minnas

Allt det
jag en gång såg









Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-06 08:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Delar denna längtan.
Den här sommaren ska jag ta mig ut till havet.
Det är egentligen bara fråga om några kilometer.
2024-05-06

  ULJO
Fin poesi
2024-05-06

  Kungskobran VIP
Härlig bild och fin dikt därtill

Flykten över havets vågor
följande vindars termik
lyfter smekande mot himmelen
känner vindarna
glider fram
friheten är total
2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP