Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skulle vilja att priset "premium" delas ut till alla kvinnor, inte bara de med två filterinjicerade kinder som har förvandlats till en hel teater.


Viskningar av förvandling

Premium ”Visa att du bryr dig om människor – inte miljarder”.

”Var schyst – inte oskön”.

”Använd det blå hjärtat”.

Det är några av instruktionerna för moderata politiker som hoppas kunna vinna tillbaka väljare.

Expressen läste partiets interna rapport – där entreprenören och influencern Isabella Löwengrip kallades som rådgivare.


Viskningar av förvandling

I maktens korridorer, där besluten ekar, där politiken smids och öden flätas samman, en viskning rör sig – en uppmaning att resa sig, att omdefiniera, att överbrygga klyftorna, att låta medkänsla flöda.

"Visa att du bryr dig om människor, inte bara rikedom," står det, "Var snäll, inte hård; låt empati vara din vägvisare, och bär det blå hjärtat stolt sida vid sida, för i enhet ligger styrka, i hjärtan brinner."

Isabella, influencern, kliver in i denna värld, Hennes visdom invävd i politisk diskurs, En ledstjärna för förändring, en kraft att styra kursen, Guida ledare mot ett mer medkännande rodret.

Så låt viskningarna eka genom salarna, När hjärtan tänds och gamla paradigm faller, Ty i dessa stilla stunder sås frö av förändring, Och Isabellas råd blir ett eget arv.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-05-06 09:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv ställer jag mig vid sidan av.
Vägrar att rösta.
Vägrar att befatta mig.
Är apostolisk och apolitisk.
2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP