Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eget citat (character of a man)

 

        You can measure
        a man by his
        priorities.




Skapa | Skriva av Page Goldenboy VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-05-06 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP