Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


En regnig dag

Att klä sig i fina märkeskläder,
vara stor på sig som en sprätt,
lönar sig inte i regnväder
då paraplyet gör klädseln komplett.




Bunden vers (Rim) av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-06 15:45



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så sant. Fint fångat i få rader.
2024-05-08

  träsnidaren
Så fint fångat. Kloka och sanna ord.
2024-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP