Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suckar över mörka vatten



Nöden har ingen sol
tryggare kan ingen vara
även en saknad bönestol

När det ändå vänder
när barnatron likväl lyser upp
suckar ett ynkligt jämmer

Nöden har ingen lag
men suckarnas uttryck
bär över mörka vatten
där Gudomens tryck

Väntan är svår att förstå
i skuggans dal
bedjaren väntar och ser
när tiden är inne
smyckas en festsal




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-06 16:29



Bookmark and Share


  träsnidaren
Snyggt!
Gillar texten.

Varmt bildspråk.
2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP