Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för du läser klokuggla <3


gåbortpresenten


som tack för lånet av rummet i garaget
lejonets olika kartonger
då hon hämtade det mesta
blev kvar en gammal grästrimmer
och en dosa med tråd
sparade den tomma och påsen
ska handla några dosor
och börja trimma gräset
varför krypa på alla fyra
rensa bort gräset
renare om fötterna
vandra över silkesmjukt gräs




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-05-06 16:57



Bookmark and Share


  träsnidaren
Härliga poetiska rader...levande!
2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP