Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänk att INGENTING kan skilja mig från Guds kärlek. Ingenting!


SPANAR BORTÖVER

Det finns ingen glans kvar nu

att sola sig i

Men i Guds härlighet 

ska jag dock evigt förbli

Spanar bortöver

Vill inte dröja mig kvar

Alla berömvärda bragder

och alla fornstora dar

får jag nu räkna som avfall

ty himmelsk frid jag nu har

Och när all världen har rämnat

så har vi Guds bästa kvar

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5 och 6/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-05-06 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP