Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne för livet

Passerar bro efter bro
på väg mot vårt mål

Kan inte få nog av det
turkosa glittrande havet

Palmerna är oändliga
höga och så ståtliga

Vi når den sista ön och
förbereder oss för kvällen

Solnedgången är precis så
magisk som alla lovat

Vackert gul, orange och
röd ger den mig tårar

Ett minne för livet som
får mig att le varje dag




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-05-06 20:53



Bookmark and Share


  träsnidaren
Härliga rader. Mycket fint!
2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP