Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är en idiot

rent runt mig nu
på natten stör
ingen enda jävel mig
och marie
kan dra åt helvete
älskar hon mig
kommer hon hit
och skriver dikter
och kommenterar
jag tror annars hon
är värdig himmelriket
av de kvinns
jag nånsin älskat




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-06 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP