Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många blir häktade få blir fällda


Skurken gick fri

Att fälla på indicier är inte lätt
när den åtalade håller tätt
Utan rimliga tvivel blir svårt
när advokaten sätter hårt mot hårt
han kan trasa sönder allt
fallet blir då ett ytterligare "kallt"




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-07 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP