Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


De äldsta träden

Orubbliga
stadigvarande

De äldsta av
de äldsta träden

Blir stående kvar
med sträckta armar

där alla
upptrampade
stigar möts




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-07 09:36



Bookmark and Share


  ULJO
I Rumskulla står en Ek som väl passerat 1000 år.
2024-05-08

  träsnidaren
Vacker poesi samt foto.
2024-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP