Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett avslöjande reportage om SD. https://www.tv4.se/artikel/2VCWExxK0L1Xmai2Y60Z2/kalla-fakta-avsloejar-sd-driver-en-trollfabrik


Sverigedemokraternas trollfabrik

Sverigedemokraterna
är det parti som ljuger
mest för väljarkåren.

Inte ett hederligt
ben i kroppen.

Inbitna sverigedemokrater
intar förstås trenne apors
position inför varje granskning:
Ser inte, hör inte, säger inte.

Förneka.
Ljug i sten - som idolen Donald Trump.

Att börja prata om någonting helt
annat är också en vanlig debattstil.

När man inte har svar vill man
blanda bort korten och flytta fokus.

Till trollsvansen: bli som folk.

Bli vuxna nån gång.

Vuxna människor kan ta ansvar
och erkänna fel. Det här beteendet att
aldrig någonsin tillstå ett fel liknar mest
uppförandet hos obstinata dagisbarn.




Bunden vers av rostspik VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-07 09:46



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Texten blir bara bättre och bättre i ljuset av senaste dagarnas mediabrus.

2024-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Om deta med att rösta är att vara vuxen, så vill jag aldrig bli vxuen.

2024-05-08

  Staffan Nilsson

Zomilga blir aldrig vuxna.
2024-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Det var när jag blev vuxen som jag SLUTADE rösta.
Jag kommer ALDRIG att rösta igen.

Och inte heller idka opinionsbildning via namninsamlingar.
2024-05-07

  Staffan Nilsson

Mitt i prick!
Bli vuxen, ta ansvar och rösta! Rösta bort och rösta för.


2024-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag står inte på SD:s eller något annat partis sida. Jag slutade att rösta på nittiotalet. Det kommer jag att fortsätta med.
Gäller även EU-valet.
2024-05-07

  Ewilnor
SD måste vara ett socialt experiment, kan verkligen inte förstå hur människor har så lite skam och respekt att de står på deras sida
2024-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker att det snarare verkar som om de övriga partierna är obstinata.
2024-05-07
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP