Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda dagar kraftsamlar mig



Hur det skiftar för mig i världen
min skugga är med alla soliga dagar
en trygghet
jag finns till
genom alla sköna glansdagar

Livets lugna rytm
värmer mitt sinne
en ro
infinner sig
och nattar kroppens tungsinne

Sådana dagar fungerar
uppladdning sker genom njutning i stunden
en kraft
sköljer över mig
inför dagar som blir mer tvungen





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-05-07 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP