Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

burrlestiskt klokuggla


har nått kokpunkten
dessa login lösenord
en leverantör har exakt trimmertråd
att det ska vara ett helvete
få ett nytt
byter leverantör testar
om deras tråd passar

vad beträffar galenskapen på sidan
inte ett dugg nyfiken
enbart säger min åsikt
vilket har för avsikt säga

oavsett församlingens kulör!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-05-07 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP