Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får pippi klokuggla



tekniken fallerar
även människor som spelar på basfiol
drömmer jag beställde på ett annat ställe
trimtråd på försök
leveranstiden fanns den?

dessutom de som simulerar
försök inte lägga ord i min mun
gapar inte som en fågelunge!
den som såg djupt i glaset
kanhända lever i dimma
men går inte i sömnen!

dessutom multiplicerar i eder
finns överallt?
Och ge FAN i min mobil!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-05-07 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP