Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trollfabriker


att låta kitteln kokA över ger energi
för maken till alla dumheter
utan sans och vett
då utfärdar en annan en lavett!

undersökande journalistik har bevisat
SD har en trollfabrik
vem är förundrad ?

ha en bra dag peter parker
går över gränsen gör
de som lånar ditt pass
för legitimation
det är under lågvattenmärket

tydligen inbillar sig många
en annan senil och glömt allt








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-05-07 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP