Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tecken i trädet

Jag har skurit ett hjärta i trädet vid huset
Jag har sjungit en lovsång till bergen
Jag berättar om konsten som vore den magisk,
men allt jag får är brev av förtvivlan
Vad skall vi väl göra med allting vi hoppas,
gör slut på er oro så kommer sen våren
Jag band hunden vid trädet jag skurit ett hjärta,
men mörkret det skar sig och blev just som papper
och kvar blev något som liknade jag




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-07 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP