Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VREDE MOT RÖTT KÖTT


Förbaskat Sverige! Ska ha droger olagligt
Men det är helt ok för folk att äta rött kött som kostar samhället pengar för hjärtinfarkter.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Page Goldenboy VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-07 13:53



Bookmark and Share


  Page Goldenboy VIP
Ok, ja... <enda kommentar>
2024-05-17

    Tidsljus_Timelight
Jag är glad att jag inte fastnade i drogträsket. Provat har man ju.
Räcker med alkoholeländet.
2024-05-11

    Tidsljus_Timelight
Kött är gött. Människan har i alla tider ätit kött och i alla tider använt naturens droger.
2024-05-11

  Page Goldenboy VIP
Tack Staffan Nilsson .
2024-05-07

  Staffan Nilsson

Du har skrivit en kort och koncis tankeväckande text.
Fortsätt så!

2024-05-07

  Page Goldenboy VIP
jag ger ett ypperligt försök att svara i kommentar tråden på min dikter (faktiskt).
för mig fungerar det trevligt så.
nå, Staffan Nilsson, tack för ditt inlägg.
Jag är i ett läge jag måste vara emot droger.
Man kan tänka på fetma, all slags onyttig mat man lägger i sig.
Sen kan man tänka på röka cigaretter också ... det är i alla fall att pengar styr dess tobaks F Ö R E T A G .
ja hur ska man tänka.
tack för ditt inlägg.
jag och rostspik har kommunicerat förut.
Nu la jag fram lite till.
Jag har inte mått så himla bra alls, så mycket av vad jag har skrivet på sistone är ''galet'' men ja politiker kanske kan tänka lite
ha det så bra båda av er
2024-05-07

  Staffan Nilsson

Ja, vad kostar egentligen mest?
Och är det så vi ska tänka?

2024-05-07

  Page Goldenboy VIP
Det är din åsikt.
2024-05-07

  rostspik VIP
Hellre biff än hasch.
2024-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP