Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sällsamma klokuggla

är dagarna sedan du försvann
tänker på dig varje dag
sällsamma utomjordingar
inte är de människor
eller har de skapats
i trollfabriken
av sjuka fantasier?
saknar tiden
då vi satt i vår fyrkant med sand
och bakade kakor
med varsamt hand.





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-05-07 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP