Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemkomsten

fick lämnat alla ting
som fyllde bilen på kupan
de lyste upp av
den fina väskan
min vän köpte i Indien
den har legat i byrålåda
i alla år
lastade om till soptippen
imorgon sämre väder
ryckte maskrosor före åkte
De som lyser gula
bakom staketet måste
bort idag
fattas bara de går upp i frö
som en tusenfoting

Efter vilan ska de hamna
i soptunnan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-05-07 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP