Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1974...


FARANTOURI LOG VACKRAST DEN KVÄLLEN

Frihetens rosor spred sin doft

Luften gick att andas igen

Vassa bouzokis fyllde klangbilden

när Aten fick kyssa friheten

Anförda av att fantastiskt geni

spelade stadens kampkapell

Glädjen blev jubel denna kväll

Då log Farantouri, segersäll

 

LARZ GUSTAFSSON 7/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-05-07 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP